پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
خرما برای چه کسانی مضر است؟
نوشته شده در پنج شنبه 2 مرداد 1399
بازدید : 429
نویسنده : محمد حسین احمدی

خرما یکی از موادغذایی مفید است که دارای انواع ویتامین ها و مواد ضروری برای بدن است. اما باید بدانید که خرما با همه ی خواصی که دارد، مصرف آن برای برخی اشخاص و همچنین مصرف بیش از حد آن می تواند مضراتی داشته باشد.

در این پشت تک پزشک به مضرات خرما خواهیم پرداخت، پس تا پایان با ما باشید.

مضرات خرما

در ادامه این مطلب تک پزشک خواهید خواند که مصرف خرمای بیش از حد چه تاثیرات سوئی میتواند داشته باشد و از این رو باید در مصرف مقدار صحیح خرما همیشه دقت کرد.

 

  • خرما برای بیماران پسوریازیسی

پسوریازیس یک نوع بیماری پوستی است که در آن بیماران دچار قرمزی پوست و همچنین پوسته پوسته شدن آن می شوند که علت این بیماری هم مشکلات خود ایمنی است.

مبتلایان به پسوریازیس باید در مصرف خرما بسیار دقت کنند زیرا بر اساس بسیاری مشاهدات مصرف خرما برای این بیماران می تواند سبب عود بیماری و تشدید علائم شود.

حتما اگر مبتلا به پسوریازیس هستید باید با پزشک خود راجع به یک رژیم غذایی صحیح مشورت بگیرید.

 

  • ایجاد مشکلات شکم

خود خرما ممکن است باعث مشکلات شکمی نشود (مگر آنکه به آن سولفیت اضافه شده باشد) که امروزه بسیار رایج است.

سولفیت‌ها ترکیب‌های شیمیایی هستند که به میوه‌های خشک شده می‌افزایند تا از آن‌ها نگهداری کند و حتی باکتری‌های مضر آن‌ها را از بین ببرد. افراد حساس به سولفیت ممکن است از واکنش‌های خاصی مانند معده درد، گاز معده، نفخ، و اسهال رنج ببرند.

خرما منبع بی‌نظیر فیبر است، که در کمال تعجب، می‌تواند در این مورد اثر معکوس داشته باشد. اگر قبلا فیبر کافی مصرف کرده باشید، مصرف خرمای بیش از حد به معنی مصرف فیبر بیش از اندازه نیز هست، و این هجوم ناگهانی می‌تواند به مشکلات شکمی مثل یبوست و نفخ منجر شود.

 

هرچند تحقیقات در این زمینه کم بوده است، اما طبق گزارش‌ها: خرما در موارد خاصی اسهال را بدتر می‌کند.

 

  • بروز جوش‌های پوستی

میوه‌های خشک شده مانند خرما همچنین می‌توانند باعث جوش پوستی شوند، و در اینجا هم علت این موضوع، سولفیت‌ها هستند.

جوش زدن همچنین می‌تواند به علت کپک موجود در بسیاری از میوه‌های خشک شده باشد، که خرما هم یکی از آن‌ها است.

 

  • بروز حمله‌های آسمی

درباره‌ی این که مصرف خرما باعث بروز حملات آسمی می‌شود تحقیقات کافی انجام نشده است، اما چون خرما می‌تواند موجب آلرژی شود، و آلرژی‌ها نیز می‌توانند حملات آسمی را در پی داشته باشند، بهتر است افراد آسیب پذیر و مستعد از بیشتر مراقب باشند.

در واقع، ۸۰٪ از افراد مبتلا به آسم به مواد انتقال یافته توسط هوا مانند کپک‌ها حساسیت دارند، و کپک‌ها در میوه‌های خشک شده‌ای مانند خرما نیز یافت می‌شوند.

 

  • مضرات خرما برای افزایش وزن

هر چند خرما سرشار از فیبر است، کالری و تراکم انرژی نسبتا زیادی نیز دارد و می‌تواند به چاقی بی‌سابقه منجر شود.

خرما حاوی ۲.۸ کالری در هر گرم است، که به معنی آن است که خوراکی دارای تراکم انرژی متوسط است و می‌تواند به افزایش وزن منجر شود.